Leveringen / Zendingen

 

opgegeven levertijden zijn altijd indicatief, met een max van 30 dagen. de opdrachtnemer behoud zicht het recht om deze levertijd te verlengen indien grondstoffen niet op voorraad zijn, dit kan door de opdrachtgever in kennis hiervan te stellen via een email.

mocht de levertijd de zestig dagen overschrijden (vanaf de datum ontvangst betaling) heeft de opdrachtgever het recht de opdracht te annuleren, ook dit weer door het verzenden van een email met de vraag de overeenkomst te verbreken.

Verzendingen: alle goederen worden met de meeste zorg verzonden, daarvoor hebben we zorgzaam een aantal transportpartners geselecteerd, onder andere De Post en GLS.

Als u overdag niet thuis bent kunt u bij de bestelling vragen om uw bestelling bij te houden in een postkantoor naar uw keuze.

We streven er naar alle leveringen binnen de week na het ontvangen van de betaling te produceren en bij geleverd te hebben.

Heel wat producten worden gratis geleverd, als we echter wel leveringskosten in rekening brengen (voor bestellingen tot 40 euro is de levering altijd gratis) vragen we een symbolische bijdrage van 1 euro per zending 

Afhalen kan ook, dit na overleg, en u wordt verwittigd wanneer uw bestelling klaar is.